Vizija

Nova energija v NK Brežice 1919 kot izziv nogometnim strastem

»1919 razlogov, da se nam pridružite« je slogan novoustanovljenega nogometnega kluba v Brežicah  z novim vodstvom in svežim pristopom, ki želi  omogočiti pogoje za popularizacijo nogometa v občini Brežice ter ga tekmovalno dvigniti na višjo raven.

Kot pravi predsednik kluba, Sandi Hervol, smo se za ustanovitev novega kluba odločili, ker smo prepričani, da je potrebno v brežiški nogomet vnesti svežino in pozitivno miselnost, ki bo pripomogla k temu, da bo nogomet v Brežicah ponovno postal, kar je včasih že bil. V NK Brežice 1919 imamo na voljo infrastrukturo in trenersko ekipo, ki nam to nedvomno omogočata. Klub je prevzel vse vadbene skupine svojega predhodnika NK Brežice. Prihodnost brežiškega, posavskega in nenazadnje tudi slovenskega nogometa želimo graditi na temeljih bogate zgodovine brežiškega nogometa.

Brežice imajo dolgo in bogato zgodovino razvoja nogometa, ki jo želimo v novem klubu v prvih letih delovanja nadaljevati predvsem na temelju razvoja otroškega in mladinskega nogometa. Vse otroke in mladostnike vabimo, da se nam pridružijo in podoživijo to energijo, ki novo vodstvo in trenerje žene naprej pri razvoju NK Brežice 1919. Vse nogometne navdušence pa vabimo, da na tekmah z navijanjem podprejo razvoj  nogometa v naši občini. Spletna stran kluba www.nkbrezice1919.com vabi k ogledu.